Klassevolle binnenschilderwerken

Bij Atelier Antonissen kan je terecht voor de mooiste binnenschilderwerken. Onze decorateurs hebben de laatste nieuwe technieken onder de knie, zodat we steeds een perfecte afwerking kunnen garanderen. Onze fijnschilders staan garant voor het betere schilderwerk en houden van elke uitdaging.  

Jouw unieke project door ons laten uitvoeren?

Elk binnenschilderproject krijgt onze volle aandacht

Interieurs, muren en plafonds van zowel keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, zolder, bijgebouw, bureau of elk ander type gebouw of kamer kan door onze decorateurs onder handen genomen worden.

Technische hoogstandjes bij binnenschilderwerken

Wij werken met authentieke verftechnieken, waardoor we klassieke projecten en restauraties volledig volgens de regels van de kunst kunnen uitvoeren. Onze kennis is echter veel ruimer dan dat. Daarnaast beschikken we over de nieuwste materialen en technieken om ook elk modern project zijn unieke touch te geven. Afhankelijk van je vraag, bekijken we welke techniek het meest geschikt is.

Onze manier van werken bij binnenschilderwerken

Kennismaking

Om het project meteen goed te kunnen inschatten, komen we graag bij je thuis of op de werf langs om alles correct op elkaar af te stemmen.

Advies

Jarenlange ervaring voor kleine en grote projecten in binnen- en buitenland zorgen voor waardevolle knowhow.

Planning

Vaak wordt in samenspraak met de architect bepaald wanneer de werkzaamheden van start kunnen gaan. Het is echter belangrijk om zo vroeg mogelijk in de ontwerpfase contact met ons op te nemen, omdat bepaalde technieken een goed basis vereisen

Uitvoering

Onze decorateurs werken snel, secuur en ordelijk. Wij staan erop alles netjes achter te laten na het afronden van de werkzaamheden.

Interesse gewekt?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.