Complexe decoratieve schildertechnieken

Complexe decoratieve schildertechnieken

Afwerking schuilt vaak in de details. Bij Atelier Antonissen kan je rekenen op een afwerking tot in de kleinste puntjes. Hierbij hoort het toepassen van unieke afwerkingslagen (kalkverf, stuctechnieken, betonlook…) alsook behangen en het plaatsen van moluren, sierlijsten, plafondlijsten, plinten en kroonlijsten, lambrisering, vloerbekleding en tapijten, en nog veel meer…

Jouw unieke project door ons laten uitvoeren?

Stuc- en Kalktechnieken

Stuc- en Kalktechnieken

Voor diverse stuc- en Kalktechnieken gebruiken we de minerale afwerkingen van Stoopen & Meeus. Dit zijn ecologische producten op basis van zand, leem, krijt en kalk. Deze natuurlijke basisproducten zijn verwerkt tot decoratieve afwerkingen voor vloeren, binnen- en buitenmuren en andere delen van een interieur. Door hun meestal ademende eigenschappen dragen ze bij tot een aangenaam leefklimaat.

Je interieur in betonlook

Je interieur in betonlook

Atelier Antonissen is één van de weinigen in België die gespecialiseerd is in de betonstuctechniek met hoogwaardige afwerking. Betonstuc of Mortex heeft anti-slip eigenschappen, is voegloos, schimmelwerend en waterdicht. Dit waterdichte pleistermateriaal geeft een knap uitzicht van beton of natuursteen en is bovendien onderhoudsvriendelijk. Prachtig voor een natuurlijke look op vloeren, muren, trappen… Wij zorgen steeds voor de naadloze afwerking. Wat betreft kleureffecten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Microtopping of -cement

Microtopping of -cement

De tegenhanger van Mortex is Microtopping of microcement. Door zijn egale textuur krijg je een minder robuust resultaat. Ook hier kan je rekenen op een voegloos eindresultaat met eindeloze afwerkingsmogelijkheden. 

Technieken zoals Mortex of Microtopping zijn bovendien erg interessant voor renovatieprojecten. Omdat deze materialen zo dun zijn, kan je bovenop bestaande oppervlakken werken.

De kers op de taart

Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Onze afwerking gaat dan ook tot in de kleinste details. Van moluren en sierlijsten, tot vloerbekleding en behang, we werken alles uit op maat van jouw project.

Jouw uniek schilderproject met ons bespreken?

De kers op de taart
Interesse gewekt?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.