Decoratieve meubelen op maat

Wij zorgen dat meubilair of specifieke blikvangers in een ruimte perfect blenden met de rest van de kamer. Dit brengt rust en is tegelijk toch erg bijzonder. Denk hierbij aan trappen, nissen en meubilair. De decorateurs van Atelier Antonissen steken alles in een tijdloos en bovendien duurzaam en slijtvast jasje. Door de veelheid aan technieken, kleuren en texturen is elk stuk volledig custom made.

Jouw unieke project door ons laten uitvoeren?

Een unieke afwerking voor je meubilair

Verschillende van onze decoratieve technieken zijn niet enkel toepasbaar op vloeren en wanden, maar ook op tafels, zitplaatsen, aanrechten of andere decoratieve items in je interieur. Een meubelstuk bedekken met een laagje Mortex® of Microtopping maakt ze duurzaam en makkelijk te onderhouden. Je creëert hierdoor een uniek en trendy interieur.

Een unieke afwerking voor je meubilair

Kwalitatieve technieken

We werken enkel met de beste materialen, waardoor je er zeker van kan zijn dat je jarenlang plezier zal hebben van jouw meubelstuk. Onze decorateurs weten perfect de juiste techniek aan te bieden door elke toepassing. Een keukenblad moet tegen een stootje kunnen, een badkamermeubel moet dan weer zeer waterbestendig zijn. Leg je wensen aan ons voor en we zoeken naar een stijlvolle maar tegelijk intelligente oplossing voor jouw interieur. 

Jouw unieke project door ons laten uitvoeren?

Interesse gewekt?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.