Geef vloeren en wanden een luxueuze upgrade

Geef vloeren en wanden een luxueuze upgrade

Bij Atelier Antonissen kan je terecht voor al je decoratieve stucwerken. Het klassieke pleisterwerk is vaak slechts de basis voor een luxueuzere finish. Denk hierbij aan de afwerking van vloeren en wanden met StucDeco, Mortex® of Microtopping. Het plaatsen van deze moderne technieken vergt vakmanschap. Onze decorateurs staan garant voor een perfecte uitvoering en afwerking van jouw sierpleisterwerk. 

Laat je adviseren over de beste techtniek voor jouw bouw- of interieurproject! 

Jouw unieke project door ons laten uitvoeren?

Een natuurlijke afwerking met StucDeco

Haal de natuur naar binnen met StucDeco van Stoopen & Meeûs! Deze minerale afwerking in betonkwaliteit is sterk, watervast en toch natuurlijk. Het wordt ook wel eens ‘smeerbare natuursteen’ genoemd omwille van de harde en krasvaste eigenschappen van deze muurbekleding. 

Zowel in traditionele gebouwen als bij moderne architectuur komt deze stuctechniek prachtig tot zijn recht. Een natuurlijke look in je badkamer? Glanzende muren met kleurnuances? Of toch liever een strak egale muurbekleding? Met StucDeco – StucGranito kan dit allemaal.

Stoopen & Meeûs Stuc is praktisch inzetbaar en kan op bijna elke droge ondergrond geplaatst worden, zolang deze stevig, stabiel, droog en vetvrij is. Het mag zelfs op bestaande tegels en verflagen geplaatst worden. Het kleurenpalet van StucDeco – StucGranito is natuurlijk, van lichte zandtinten tot diepe donkere kleuren, maar ook hagelwit en diepzwart zijn mogelijk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van dit sierpleisterwerk. 

Een natuurlijke afwerking met StucDeco

Duurzaam decoreren met Mortex®

Mortex® is een populair product bij architecten en decorateurs die houden van “betonlook” voor het creëren van moderne, naadloze oppervlakken. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast en het is een erg divers product dat in verschillende kleuren, tinten, vormen en texturen kan worden uitgewerkt. Onze decorateurs beschikken we over een uitgebreide kennis over de diverse toepassingen en adviseren je uitgebreid. 

Mortex® is inzetbaar op diverse oppervlakken, ook wanneer deze in contact komen met water doordat het waterdicht is in massa. Dit sierpleisterwerk is dan ook uiterst geschikt voor badkamers en douches, maar ook voor vloeren, wanden en trappen. De dunheid van het product is een grote troef bij renovatiewerken, omdat er slechts een dunne laag van het product nodig is.

Atelier Antonissen is één van de weinigen in België die gespecialiseerd is in de betonstuctechniek met hoogwaardige afwerking.


Stijlvolle aankleding met Microtopping

Microtopping is een exclusieve afwerking met een cement-polymeer samenstelling. Hierdoor is het duurzaam en erg makkelijk in onderhoud. Doordat het product manueel en in verschillende fases wordt aangebracht, is het een techniek die vakkennis vereist. Het resultaat is telkens uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Microtopping heeft een unieke look die niet vergelijkbaar is met andere betonstuctechnieken. De textuur is egaler en minder robuust, waardoor je een puur en minimalistisch resultaat bekomt. 

Interesse gewekt?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.