Unieke buitenschilderwerken

Atelier Antonissen garandeert een kwaliteitsvolle uitvoering van je buitenschilderwerken. Met een grote diversiteit aan schildertechnieken bieden wij een waaier van mogelijkheden aan, met één belangrijke garantie: je kan jarenlang genieten van het resultaat.

Jouw unieke project door ons laten uitvoeren?

Schitterende buitenschilderprojecten

Wij bieden voor elk type project de bijpassende technieken aan. Van schilderen of kaleien van buitengevels tot opschuren en verven van ramen, dakgoten, dakranden, raamkozijnen, deuren, luiken en garagepoorten. Ook het kwaliteitsvol schilderen van terrassen, afrastering, tuinhuizen, veranda’s en bijgebouwen behoort tot de mogelijkheden.

Duurzame buitenschilderwerken

Wanneer je buitenschilderwerken laat uitvoeren is het de bedoeling om langdurig te kunnen genieten van je gebouw. Onze decorateurs zorgen ervoor dat het resultaat mooi is én mooi blijft. Wij leveren een perfect en duurzaam eindresultaat voor je woning.

Onze manier van werken bij buitenschilderwerken

Kennismaking

Om jouw buitenproject meteen goed te kunnen inschatten, komen we graag bij je thuis of op de werf langs om alles correct op elkaar af te stemmen.

Advies

Afhankelijk van het type ondergrond, geven wij advies voor de beste technieken, producten en verf.

Planning

Vaak wordt in samenspraak met de architect bepaald wanneer de werkzaamheden van start kunnen gaan. Het is echter belangrijk om zo vroeg mogelijk in de ontwerpfase contact met ons op te nemen, omdat bepaalde technieken een specifieke basis vereisen.

Uitvoering

Onze decorateurs werken snel, secuur en ordelijk. Wij zorgen ervoor dat de omgeving van de woning netjes wordt achtergelaten na afronding van de werken.

Interesse gewekt?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.